Sinds een poosje is hij lid van onze vereninging: René van Egmond (24)

De komende tijd stellen we regelmatig een lid voor aan onze Facebook-volgers. We starten met René!

Rene is geboren en getogen in Sint Annaland en inmiddels verhuist naar Ederveen. René heeft een relatie met Erica Achterberg en is door haar in contact gekomen met de EPV. Dieren vond hij altijd al leuk “maar had ze zelf nooit”. “Toen kreeg ik verkering met Erica en leerde ik ook Rijk kennen. En ja, die had heel veel dieren, ik was gelijk besmet!”

Speciaal voor het verzorgen van de dieren en de kleindierenmarkt in Barneveld heeft hij een aantal uren in de week vrij. Op zaterdag werkt hij bij zijn schoonvader in de winkel bij Achterberg Dierbenodigdheden.

Maar René, waarom ben je nou lid geworden van de EPV? “Zoals ik al zei, was ik snel besmet met de hobby, dus bedacht ik dat ik zelf ook duiven wilde gaan fokken. En ik kwam op tentoonstellingen met mijn schoonfamilie, en toen is het balletje snel gaan rollen.”
Van Egmond fokt Duitse Mondena. En dat zijn volgens hem ‘zeldzame mooie dieren’.

Fijn is trouwens ook dat René graag wil helpen met het organiseren van tentoonstellingen en andere evenementen. En die ruimte bieden we hem natuurlijk graag binnen de EPV! Overigens hebben niet veel familieleden dieren, al is dat bij zijn schoonfamilie dus weldegelijk anders. Voorlopig gaat René nog niet in het buitenland showen, “want dan houd ik helemaal geen tijd meer over voor mijn vriendin”, maar we kunnen René en Erica zeker verwachten bij tenminste de activiteiten van onze eigen vereniging! Welkom bij de club René (en Erica natuurlijk) en geniet van de dieren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *