Maatregelen coronapreventie EPV

Beste EPV-ers,

Gezien de maatregelen die de overheid op dit moment neemt om het corona virus te onderdrukken, heeft het ons als EPV ook genoodzaakt een aantal maatregelen te nemen. De noodmaatregelen van hoger hand hebben nl. o.a. het gevolg dat wij geen gebruik kunnen maken van het “Eigen Gebouw” aan de Bettekamp. Tot nader order zullen de aankomende ledenvergaderingen dus geen doorgang vinden. Mocht dit anders worden dan laten wij u dit uiteraard weten.

De reguliere tatoueeravonden komen te vervallen, er zal UITSLUITEND op afspraak worden getatoeëerd. U kunt bij de Ab de Vos uw nummers aanvragen via tel: 0318-416262 of 06-10515059. Vervolgens kunt u met Reijer Schothorst een afspraak maken om langs te komen om de dieren te tatoeëren. Tel; 06-24416354. Bij het tatoeëren zult u gevraagd worden, de dieren bij de schuur te zetten. Reijer zal ze vervolgens, alleen voorzien van de betreffende nummers. Het verzoek is om het verschuldigde tatoueergeld (€ 0,25 per dier) gepast in een envelop of zakje af te geven. Wanneer de maatregelen langer van kracht blijven, zullen wij hierbij ook onze aanpassingen voortzetten.

Het EPV bestuur blijft in deze periode gewoon via de gebruikelijke kanalen (telefoon en email) bereikbaar. Ondanks de huidige omstandigheden wensen wij u allen een succesvol fokseizoen toe. Maar bovenal een goede gezondheid van uzelf en uw dierbaren in deze moeilijke en spannende tijd.