Gezellige nieuwjaarsreceptie 2018

Nieuwjaarsreceptie EPV Ede. Heel veel gezelligheid en mooie verhalen. Voorzitter heeft leden weer bijgepraat over komende activiteiten en teruggeblikt op het afgelopen jaar. Daarnaast ons eerste nieuw lid van 2018 welkom geheten: René van Egmond! Ook een speciaal dankwoord aan onze hoofdsponsor Achterberg Dierbenodigdheden, met de woorden: Help Achterberg de winter door, oftewel, veel dank voor de hulp het afgelopen jaar en de winkel aan de Goorsteeg is zeker een bezoekje waard! En wat helemaal bijzonder is om te melden, is dat we een van de jongste gast ooit mochten verwelkomen: Esmee (dochter van onze secretaris Annita Schothorst). Esmee vermaakte jong en oud (met de nadruk op oud), en daarmee waren alle ingrediënten aanwezig voor een fantastisch nieuwjaarsborrel. Beste vrienden, voor nu, houd onze kanalen (Facebook, Instagram, Twitter enzovoort) in de gaten om op de hoogte te blijven van al onze activiteiten. Want, zoals u weet, hopen we in 2019 ons 100-jarig jubileum te vieren en zijn de voorbereidingen in volle gang. Kortom: de beste wensen (en graag tot ziens op onze Kernhemshow, 25-27 oktober) 🎉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *