Clubcompetitie EPV showseizoen 2020 – 2021

De EPV clubcompetitie is voor alle leden van de EPV. De predicaten, behaald met uw dieren op drie van de onderstaande tentoonstellingen, worden opgeteld. Zo ontstaat een klassering van de tentoonstellende leden. De winnaars kunnen leuke prijzen winnen. De hoogste predicaten van drie dieren per ras op drie shows worden geteld, waarbij deelname aan de Kernhemshow verplicht is. De tentoonstellingen die standaard meetellen zijn de Kernhemshow, Gallinova, Gelderlandshow en Noordshow. Daarnaast nog een vrije open show naar keuze waar goede resultaten zijn behaald.

Opgave van een vrije show kan gedaan worden bij Rene Mekking. Email: henrimekking@gmail.com, graag voor 1 april!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *