Datum en locatie Kernhemshow 2017 bekend

Velen zullen de Edese Pluimvee Vereniging kennen van de door ons georganiseerde “Kernhemshow”.
Deze fraaie show waar +/- 800 kleindieren te bewonderen zijn, wordt jaarlijks gehouden tijdens de herfstvakantie in sporthal “’t Riet” aan Laan der Verenigde Naties 88 te Ede. Dit jaar wordt de show gehouden van donderdag  19 t/m zaterdag 21 oktober 2017. 

One Comment

 1. roswitha littel

  Geachte heer / mevrouw,

  Komende periode ga ik aan derdejaars leerlingen van Aeres vmbo ede (voorheen Groenhorst) een keuzevak geven over houden van dieren. een van de opdrachten is, is dat zij het exterieur gaan beoordelen van een diersoort. de kernhemshow is hier uitermate voor geschikt. hiervoor hebben wij alleen beoordelingsformulieren nodig om alvast op school te oefenen, want de leerlingen gaan zelfstandig naar de show toe om daar te kijken en ook voor hunzelf dieren te beoordelen. zou ik hier een keer telefonisch contact met u over kunnen hebben wat u voor mij zou kunnen betekenen hierin?

  Alvast heel erg bedankt.

  Met vriendelijke groet,

  Roswitha Littel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *